Pregătește-te de noile funcționalități ale aplicației Dahna!

Ai aplicația Dahna instalată, o folosești cu drag de ceva timp și te bucuri de toate funcționalitățile ei, de la meniurile inspirate din dieta medieteraneană, până la video-urile cu antrenamentele realizate de Diana Stejereanu.

Ei bine, acum a venit momentul să te bucuri și mai mult de aplicația noastră, pentru că avem vești noi: ne-am mutat pe o platformă nouă de hosting, ceea ce înseamnă că viteza de încarcare a aplicației va fi mult mai mare pentru utilizatorii noștri. Pentru a te bucura și tu de acest nou update, tot ce trebuie să faci este să intri în aplicație, să te reloghezi și să îți recompletezi profilul și…gata! Acum totul va merge mult mai repede.

Partea cea mai bună este că veștile bune nu se opresc aici! Pentru că pe viitor urmează să implementăm și o serie de funcționalități super interesante! Iată ce vei putea face în aplicația Dahna în curând:

  • Home Delivery – aplicația Dahna îți va pregăti lista de ingrediente pentru meniurile alese, iar apoi noi ți le vom livra în cel mai scurt timp la ușa ta!
  • Îți vei putea comanda de la restaurant masa de prânz prin intermediul aplicației Dahna!
  • Dezvoltarea profilului cardiometabolic – aplicația Dahna va calcula simplu și rapid scorul de risc cardiovascular al utilizatorului, va realiza evaluarea prediagnostică a bolilor cardiovasculare și asociate, va recomanda planuri alimentare zilnice personalizate și va urmări evoluția profilului și a riscului cardiometabolic. În plus, ai posibilitatea de a trimite direct toate rezultate și informațiile furnizorilor medicali.

Ți-am stârnit curiozitatea? Atunci fii pe fază în weekend, când vom face update-ul, reloghează-te în aplicație, recompletează-ți profilul și pregătește-te de noile funcționalități!

Iar dacă nu ți-ai instalat încă aplicația Dahna, o poți descărca gratuit din AppStore sau Google Play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Conținut restricționat

Ne pare rău, dar accesul la acest conținut este limitat exclusiv abonaților CardioScience cu un abonament valid.

Dacă doriți să beneficiați de acces complet, vă invităm să achiziționați un abonament făcând click aici.

Conținut restricționat

Ne pare rău, dar accesul la acest conținut este limitat exclusiv abonaților CardioScience cu un abonament valid.

Dacă doriți să beneficiați de acces complet, vă invităm să achiziționați un abonament făcând click aici.

Conținut restricționat

Te invităm cu bucurie să te alături comunității noastre și să participi la sondajul nostru. Pentru a avea acces la conținutul special, te rugăm să te AUTENTIFICI MAI JOS, folosind adresa ta de email și parola.

Dacă nu ești înregistrat, nu-ți fă griji! Procesul de validare este simplu și rapid, necesitând doar o adresă de email și o parolă. Te invităm să-l completezi AICI.

Așteptăm cu nerăbdare să faci parte din experiența noastră!