Produsele comandate prin site-ul cardioscience.ro vor fi livrate prin curier. Curierul prin responsabilitatea ce-I revine, va anunta clientul telefonic ziua si ora livrarii. Plata produsului se va putea face online cu cardul sau curierului la livrare. Curierul nu este angajat Cardioscience si nu are dreptul sa desigileze coletul, insa clientul o poate face in prezenta curierului. Orice deteriorare a produsului sau neconcordanta cu comanda inregistrata va fi semnalata proprietarului de produs Cardioscience SRL.

Livrarea produselor catre client se va face intre 24-72h de la comanda adresata.

Taxa de livrare se calculează in functie de destinatia si volumetria produsului/produselor si va fi afisata in cadrul comenzii on line dar si in factura emisa pentru produsele comandate. Daca informatiile completate de client in formularul de comanda privind adresa de livrare, responsabilitatea nelivrarii sau livrarii intarziate cade in sarcina clientul care a generat eroarea.

Pentru produsele in format electronic (cursuri, e book, sesiuni video inregistreate) livrarea documentului in format electronic se va face respectand acelasi termen de livrare  24h -72h. Clientul va primi instructiuni privind modul de concetare pentru a putea accesa produsul.