Informații despre livrare

Produsele comandate prin site-ul cardioscience.ro vor fi livrate prin curier. Curierul prin responsabilitatea ce-I revine, va anunta clientul telefonic ziua si ora livrarii. Plata produsului se va putea face online cu cardul sau curierului la livrare. Curierul nu este angajat Cardioscience si nu are dreptul sa desigileze coletul, insa clientul o poate face in prezenta curierului. Orice deteriorare a produsului sau neconcordanta cu comanda inregistrata va fi semnalata proprietarului de produs Cardioscience SRL.

Livrarea produselor catre client se va face intre 24-72h de la comanda adresata.

Taxa de livrare se calculează in functie de destinatia si volumetria produsului/produselor si va fi afisata in cadrul comenzii on line dar si in factura emisa pentru produsele comandate. Daca informatiile completate de client in formularul de comanda privind adresa de livrare, responsabilitatea nelivrarii sau livrarii intarziate cade in sarcina clientul care a generat eroarea.

Pentru produsele in format electronic (cursuri, e book, sesiuni video inregistreate) livrarea documentului in format electronic se va face respectand acelasi termen de livrare  24h -72h. Clientul va primi instructiuni privind modul de concetare pentru a putea accesa produsul.

Conținut restricționat

Ne pare rău, dar accesul la acest conținut este limitat exclusiv abonaților CardioScience cu un abonament valid.

Dacă doriți să beneficiați de acces complet, vă invităm să achiziționați un abonament făcând click aici.

Conținut restricționat

Ne pare rău, dar accesul la acest conținut este limitat exclusiv abonaților CardioScience cu un abonament valid.

Dacă doriți să beneficiați de acces complet, vă invităm să achiziționați un abonament făcând click aici.

Conținut restricționat

Te invităm cu bucurie să te alături comunității noastre și să participi la sondajul nostru. Pentru a avea acces la conținutul special, te rugăm să te AUTENTIFICI MAI JOS, folosind adresa ta de email și parola.

Dacă nu ești înregistrat, nu-ți fă griji! Procesul de validare este simplu și rapid, necesitând doar o adresă de email și o parolă. Te invităm să-l completezi AICI.

Așteptăm cu nerăbdare să faci parte din experiența noastră!