POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

CARDIOSCIENCE SRL, cu sediul in localitatea Bucuresti, Str. Hatmanul Arbore, Nr. 15-19, Biroul Nr. 4, Et. 2, Ap. 209, Sector 1, Cod Unic de Inregistrare: 38882485, Nr. Registru Comert: J40/2293/2018, reprezentata prin Daniela Nicoleta Tatu – Chitoiu, telefon: 0723189104, e-mail: office@cardioscience.ro,  CARDIOSCIENCE SRL, va fi denumita in continuare “CARDIOSCIENCE” a elaborat aceasta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal (numita in continuare “Politica”) pentru a va informa cu privire la conditiile in care sunt colectate, procesate, utilizate si protejate datele Dvs. cu caracter personal (“Date cu caracter personal”). 

Confidentialitatea datelor Dvs. este unul dintre angajamentele noastre fundamentale si, prin urmare, ne asiguram ca prelucrarea datelor dvs. are loc in deplina conformitate cu principiile enuntate in legislatia aplicabila, inclusiv dar fara limitare la Regulamentului general privind protectia datelor. 679/2016 (“GDPR”). 

Prezenta Politica are scopul de a va informa pe dvs., in calitate de persoana vizata, despre modalitatea in care CARDIOSCIENCE, actioneaza in relatia cu dvs. in cadrul accesului si utilizarii platformei noastre web, www.cardioscience.ro, si a aplicatiei Dahna (”Aplicatia”), precum si cu privire la canalele de comunicare prin care puteti intra in legatura cu reprezentantii nostri pentru raportarea oricarei abateri de la Politica sau pentru orice alte intrebari privind aceste aspect.

Datele pe care le colectăm în conformitate cu cele de mai sus sunt șterse când scopurile prelucrării au fost îndeplinite, sau când legislația aplicabilă prevede acest lucru.

Toate datele colectate in cadrul utilizarii acestei aplicatiei si in toate versiunile anterioare, mai exact nume, prenume, email, telefon sunt stocate pe https://danapp.ro .

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta Politica, deoarece, prin acceptarea acesteia, sunteti de acord cu toate clauzele indicate mai jos. 

Nu aveti o obligatie de a ne furniza datele dumneavoastra cu caracter personal mentionate in acest document. Cu toate acestea, daca nu ne oferiti datele mentionate in aceasta nota de informare nu va fi posibil pentru noi sa va prestam serviciile pe care ni le solicitati. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentele conditii de utilizare, va rugam sa stergeti Aplicatia si sa nu continuati utilizarea serviciilor CARDIOSCIENCE. 

Pentru a avea acces la serviciile disponibile CARDIOSCIENCE, utilizatorul trebuie sa aiba calitatea de Utilizator al serviciilor. Utilizator al serviciilor este acel utilizator care are acces la Aplicatia si serviciile oferite de Partenerii CARDIOSCIENCE (”Parteneri”). Este posibil sa aveti acces la serviciile CARDIOSCIENCE printr-o terta organizatie cum ar fi angajatorul dumneavoastra sau una dintre companiile partenere CARDIOSCIENCE.

Subliniem ca prevederile acestei Politici au rol pur informativ si nu afecteaza drepturile pe care vi le ofera legislatia. 

1. CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCREAZA CARDIOSCIENCE?

Datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra si pe care Aplicatia le va prelucra sunt datele obtinute direct de la dumneavoastra (in momentul inregistrarii in Aplicatie) sau rezultate in urma prestarii serviciilor de catre Partenerii CARDIOSCIENCE.

Aceste Date cu caracter personal in present includ urmatoarele categorii de date: 

detalii personale, precum: nume; prenume; sex; varsta; numar telefon, adresa email

date cu caracter personal precum, inaltime, greutate corporala greutate dorita, Indice de Masa Corporala sau  orice alte informatii pe care dvs. alegeti sa le oferiti  in Aplicatie  Partenerilor CARDIOSCIENCE

date privind geo localizarea

2. CUM OBTINEM DATELE DUMNEAVOASTRA? Sursa Datelor cu caracter personal poate sa difere in functie de scopul procesarii. Astfel: 

Pentru Utilizatori in preznt primim urmatoarele date cu caracter personal cu privire la dvs.: nume; prenume; date de contact (numar telefon si adresa de e-mail). Cele mai multe informatii le obtinem direct de la dvs., pe durata accesarii serviciilor, de ex comanda lista de ingrediente din aplicatiei sau meniuri sau de la Partenerii nostri, cu ocazia prestarii serviciilor solicitate (chiar de catre de dvs. sau de Parteneri).

3. IN CE SCOP COLECTAM DATELE DVS.?

Utilizam datele tale colectate la punctul 2 pentru: 

Desfasurarea relatiei contractuale dintre dvs. si Aplicatia CARDIOSCIENCE 

Scop: emiterea meniurilor personalizate, crearea listelor de ingredient personalizate exact in cantitatile de care are nevoie profilul Dvs personalizat create pe baza datelor communicate de Dvs., pentru procesarea tranzactiilor efectuate de dvs. in cadrul comenzilor adresate Partenerilor CARDIOSCIENCE; solutionarea unor probleme tehnice de conectare, solutionarea sesizarilor dumneavoastra. 

Durata prelucrarii: datele vor fi stocate pe perioada de 5 ani, calculata de la data incetarii calitatii de Utilizator. 

Analize si statistici privind utilizarea Aplicatiei/Produselor noastre 

Scop: optimizarea produselor CARDIOSCIENCE in vedere imbunatatirii satisfactiei clientilor si Partenerilor CARDIOSCIENCE, imbunatatirea  serviciilor, identificarea potentialelor probleme cu privire la functionalitatile existente in vederea imbunatatirii acestora. 

Durata prelucrarii: datele tale vor fi stocate pe perioada de pana la 5 ani calculata de la data incetarii calitatii de utilizator. 

Marketing direct si alte comunicari comerciale 

Scop: oferirea de reduceri, promotii, lansari de functionalitati noi, produse sau servicii, aparitia unor noi Partenerietc., atat din partea CARDIOSCIENCE cat si a Partenerilor (terte entitati juridice), care au o relatie contractuala cu CARDIOSCIENCE.

Durata prelucrarii: datele vor fi stocate pe o perioada de pana la 5 ani de la data incetarii calitatii de utilizator sau imediat, in cazul solicitarii excluderii din comunicarile comerciale si de marketing. 

CARDIOSCIENCE poate sterge datele dvs. personale atunci cand considera ca nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate. 

In orice caz, aveti dreptul de a va retrage acordul pentru prelucrare sau de a va opune prelucrarii si, in cazul in care nu exista motive legitime si imperioase pentru prelucrare care sa prevaleze, vom inceta prelucrarea datelor. 

4. CARE ESTE TEMEIUL IN BAZA CARUIA PRELUCRAM DATELE DVS.?

CARDIOSCIENCE prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in temeiul articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDR – prelucrare in scopuri precontractuale si contractuale, respectiv art. 6 alin. (1) litera c) din GDPR – prelucrarea pentru indeplinirea unor obligatii legale care ii revin operatorului (CARDIOSCIENCE). 

Intrucat majoritatea informatiilor le obtinem direct de la dvs., acestea sunt prelucrate in temeiul articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDR – prelucrare in baza consimtamantului persoanei vizate. 

De asemenea, in cadrul prelucrarii categoriilor speciale de date cu caracter personal, CARDIOSCIENCE va solicita consimtamantul in conformitate cu prevederile art. 9 alin. (2) lit. (a) din GDPR. Efectuarea de studii statistice cu privire la aceste categorii de date, in masura in care vor fi facute, se vor face in baza art. 9 alin. (2) lit. (j) din GDPR. 

In principal CARDIOSCIENCE prelucreaza:

datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a putea incheia un contract cu dumneavoastra, la cererea dumneavoastra, sau pentru a executa un contract incheiat cu o organizatie (de ex angajatorul Dvs.) din care faceti parte (prin care ne obligam sa va prestam serviciile noastre). De asemenea, prelucram datele dumneavoastra pentru indeplinirea obligatiilor noastre de arhivare, a obligatiilor de a comunica unor autoritati publice. Totodata, sunt cazuri in care prelucram datele dumneavoastra in temeiul interesului nostru legitim, de exemplu pentru a va aduce la cunostinta extinderea retelei noastre de Parteneri si pentru a va facilita accesul la serviciile noastre.

Aceste date sunt colectate avand in vedere specificul activitatii noastre si functionalitatile Aplicatiei, in baza consimtamantului dvs., atunci cand prelucrarea este necesara in scopuri legate de evaluarea impactului functionalitatilor din Aplicatie sau daca prelucrarea este necesara in scopuri de arhivare in interes public. 

5. CARE SUNT DREPTURILE DVS. CU PRIVIRE LA DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale: 

Dreptul de access – Aveti dreptul de a obtine de la noi confirmarea ca datele dvs. personale sunt prelucrate de noi, precum si informatii despre procesarea specifica, cum ar fi: scopurile prelucrarii, categorii de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii datelor cu caracter personal, perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate, daca transferam datele cu caracter personal in strainatate si cum le protejam;

Dreptul la rectificare – Aveti posibilitatea de a solicita rectificarea datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care identificati ca acestea sunt eronate sau incomplete;

Dreptul la opozitie – in anumite situatii, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale de catre noi.

Dreptul la stergere  – In anumite situatii, aveti posibilitatea de a solicita stergerea datelor cu caracter personal, si anume atunci cand acestea nu mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate, daca va retrageti consimtamantul privind prelucrarea (si nu exista niciun alt motiv legal pentru prelucrare) sau daca va opuneti prelucrarii;

Dreptul la portabilitatea datelor – Aveti dreptul de a obtine transferul catre orice alt operator al datelor dumneavoastra pe care le prelucram sau le controlam;

Retragerea consimtamantului –  In masura in care ati consimtit la prelucrarea Datelor dvs. personale, puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, fara a afecta legalitatea procesarii bazate pe consimtamant inainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a nu fi supus vreunei decizii individuale automate – aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv personalizarea, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod semnificativ. Un astfel de drept nu poate fi exercitat atunci cand decizia:(i) este necesara pentru incheierea unui contract sau pentru executarea unui contract intre dvs. si CARDIOSCIENCE; (ii) este necesara pentru luarea unor masuri adecvate pentru a va proteja drepturile, libertatile si interesele legitime; sau (iii) se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

Dreptul de a depune plangeri la autoritatea de supraveghere – aveti dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal(“DPA”) in legatura cu orice incalcare a drepturilor dvs. cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Datele de contact ale DPA sunt: Bulevardul Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, Cod Postal 010336, Bucuresti, Romania; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro. Lista completa a autoritatilor de protectie a datelor din Uniunea Europeana: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en

6. CUM  PUTETI EXERCITA DREPTURILE CU PRIVIRE LA DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

Anumite drepturi pot fi exercitate prin transmiterea unui e-mail la adresa office@cardioscience.ro.Pentru a ne asigura ca persoana care ne contacteaza cu privire la datele dvs. cu caracter personal sunteti chiar dvs., ne rezervam dreptul de a va efectua verificarea identitatii anterior transmiterii oricarui tip de raspuns cu privire la datele cu caracter confidential, tocmai in scopul de a asigura confidentialitatea tuturor datelor. 

De regula, va puteti exercita drepturile gratuit. Cu toate acestea, cererile vadit nefondate, repetitive in mod nejustificat sau excesive pot fi supuse unei taxe decise de CARDIOSCIENCE. 

Vom raspunde acestui tip de cererii dvs. in termen de o luna de la primirea cererii. Aceasta perioada ar putea  fi prelungita cu inca doua luni, daca este nevoie, tinand cont de gradul de complexitate si numarul cererilor, situatie in care va vom iaduce la cunostinta orice prelungire si despre motivele intarzierii. 

7. CUI PUTEM DEZVALUI DATELE DVS.?

In prezent, CARDIOSCIENCE dezvaluie datele dumneavoastra cu caracter personal catre:

furnizorii de servicii (actionand fie ca Parteneri, fie ca persoane imputernicite de CARDIOSCIENCE) si pe care CARDIOSCIENCE ii contacteaza pentru servicii administrative, pentru dezvoltare functionalitati, marketing si alti furnizori de servicii (de exemplu, furnizori de servicii IT, servicii de stocare de date etc.);

Partenerii CARDIOSCIENCE la care dvs. aveti acces prin intermediul functionalitatilor din Aplicatie sau produselor CARDIOSCIENCE.

alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre cu care vom avea contracte de confidentialitate.

contabili, auditori, avocati si alt personal profesionist extern, care vor fi tinuti de obligatii legale sau contractuale de confidentialitate;

autoritatile publice, daca dezvaluirea este necesara pentru a ne conforma cu o obligatie prevazuta de legislatia aplicabila.

Datele cu caracter personal furnizate catre CARDIOSCIENCE pot fi transferate in afara Romaniei catre alte state catre alte entitati/Parteneri acreditati sa proceseze date cu caracter personal conform reglementarilor in vigoare in tara de origine. 

8. MASURI DE SECURITATE AM IMPLEMENTAT PENTRU PROTEJAREA DATELOR DVS.

Luam toate masurile de precautie necesare, avand in vedere natura datelor cu caracter personal si riscurile legate de prelucrarea datelor, pentru a mentine securitatea datelor si, in special, pentru a preveni denaturarea, deteriorarea sau accesul neautorizat al tertilor (protectia fizica a locatiei, proceduri de autentificare cu acces personal, securizat prin identificatori si parole confidentiale, un jurnal de conectare, criptarea sau anonimizarea datelor cu caracter personal, stocarea in medii sigure. Cu toate acestea, in ciuda eforturilor noastre, nu putem garanta intotdeauna eficacitatea masurilor de securitate implementate si, prin urmare, nu putem garanta securitatea datelor cu caracter personal in orice moment. 

9. ACTUALIZAREA POLITICII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Aceasta Politica a devenit aplicabila la data de 5 iulie 2021. Vom actualiza sau modifica aceasta Politica de confidentialitate dupa cum este necesar, urmand a va informa de aceste modificari. Va recomandam totodata sa consultati din timp in timp aceasta pagina daca doriti sa fiti informat despre modalitatea in care datele dvs. sunt colectate si protejate. 

Pentru a solicita mai multe detalii cu privire la masurile luate pentru a va proteja informatiile personale in cazurile mentionate mai sus, ne puteti contacta la orice moment, la adresa office@cardioscience.ro