TERMENI SI CONDITII

Acest document stabileste “Termenii si conditiile” in care puteti utiliza aplicatia Dahna. Termenii si conditiile de utilizare (impreuna cu documentatia mentionata in acestia) constituie termenii si conditiile de utilizare pe baza carora puteti utiliza si accesa aplicatia pusa la dispozitie de catre CARDIOSCIENCE clientilor sai ca utilizator inregistrat. CARDIOSCIENCE isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentele termene si conditii de utilizare. 

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare la accesarea aplicatiei Dahna, intrucat acestia sunt aplicabili pentru orice tip de utilizare a Aplicatiei. 

Prin instalarea, inregistrarea si folosirea aplicatiei Dahna, confirmati ca acceptati acesti Termeni si Conditii de utilizare si Politica De Prelucrare A Datelor Cu Caracter Personal. In cazul in care nu sunteti de acord cu mai jos mentionatele conditii de utilizare, va rugam sa stergeti aplicatia. 

Aplicatia Dahna (Diet According to the Healthy Nutritional Approach) este creata si apartine cu toate drepturile de proprietate CARDIOSCIENCE SRL, cu sediul in localitatea Bucuresti, Str. Hatmanul Arbore, Nr. 15-19, Biroul Nr. 4, Et. 2, Ap. 209, Sector 1, Cod Unic de Inregistrare: 38882485, Nr. Registru Comert: J40/2293/2018, reprezentata prin Daniela Nicoleta Tatu – Chitoiu, telefon: 0723189104, e-mail: office@cardioscience.ro,  CARDIOSCIENCE SRL, va fi denumita in continuare si “PROPRIETAR”.

Termenii utilizati in prezentul contract vor avea semnificatiile de mai jos:

Dahna ((Diet According to the Healthy Nutritional Approach) numita in continuare si simplu Aplicatia este un software, care include si interfata grafica a acestuia, asupra caruia CARDIOSCIENCE SRL detine toate drepturile de autor, conceput pentru a fi rulat pe un echipament informatic mobil, de tipul smartphone, si care este distribuit de catre PROPRIETAR, in functie de propriile politici de afaceri, prin magazine on line (App Store, Magazine Play, Amazon, Microsoft Store), prin intermediul paginii de internet www.dahnapp.com (numit in continuare „Site-ul”). Prin accesarea si descarcarea aplicatiei se vor putea incheia raporturi juridice intre PROPRIETAR si utilizatori in temeiul carora utilizatorul va putea genera o comanda pentru achizitia aplicatiei, respectand termenii si conditiile prevazute in acest contract.

“Utilizator Dahna” orice persoana care detine si utilizeaza un smartphone pe care este instalatata aplicatia Dahna in oricere din variante cea gratuita sau varianta monetizata (cu bani), numit in continuare simplu Utilizator.

„Partener” – inseamna orice profesionist sau societate care desfasoara activitati comerciale si care are incheiat un contract cu PROPRIETARUL.

PROPRIETARUL detine drepturile de autor si toate celelalte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aplicatia Dahna inclusiv cu privire la continutul Dahna si/sau programele de calculator asociate, iar Partenerii si Clientii nu vor disputa sau contesta, direct sau indirect, in timpul desfasurarii relatiilor contractuale si dupa incetarea Contractului, oricare din aceste drepturi si nici validitatea acestora.

Cerinte tehnice minime

Aplicatia Dahna se poate descarca si instala pe smatphone cu system de operare Android si iOS din magazinele dedicate Play store – pentru Android, respectiv Itunes – pentru iOS).

Sistemele de operare si browser-e de internet se pot comporta diferit in functie de factori ce tin de modul de diferentiere a acestora, iar PROPRIETARUL nu garanteaza functionalitatea totala, pot aparea uneori disfuctionalitati pe care PROPRIETARUL va incerca sa le remedieze pe cat posibil. Clientul va fi informat despre aceste situatii prin canalul de comunicare pe care PROPRIETARUL le are la dispozitie.

PROPRIETARUL nu are nici o raspundere in ceea ce priveste eventualele erori ce pot aparea in utilizarea aplicatiei Dahna care se datoreaza unor defectiuni, erori sau nerespectarii prevederilor legale ce reglementeaza utilizarea serviciilor, in general si a serviciilor de telecomunicatii, in special.  

In calitate de client este posibil sa aveti acces la aplicatia Dahna printr-o terta organizatie cum ar fi angajatorul dumneavoastra sau una dintre companiile partenere CARDIOSCIENCE.

Datele pe care le colectăm în conformitate cu cele de mai sus sunt șterse când scopurile prelucrării au fost îndeplinite, sau când legislația aplicabilă prevede acest lucru.

Toate datele colectate in cadrul utilizarii acestei aplicatiei si in toate versiunile anterioare sunt stocate pe https://danapp.ro .

Descriere generala aplicatie

Dahna este o aplicatie originala dedicata adoptarii unui stil de viata sanatos prin oferirea unei modalitati profesioniste, foarte rapide si eficiente de creare de meniuri de tip dieta mediteraneana pentru realizarea preventiei bolilor cardiovasculare.  Permite  utilizatorului o alegere rapida din randul a 200 de meniuri zilnice si a 200 de retete variate, proprietatea CARDIOSCIENCE.  Timpul maxim de preparare al unei retete este de 30 de minute. Meniurile se personalizeaza automat pe baza caracteristicilor fizice ale utilizatorului (varsta, sex, inaltime, greutate, activitate fizica) si a preferintelor sale culinare. Odata stabilite meniurile aplicatia genereaza foarte rapid atat lista ingredientelor care o compun cat si cantitatile necesare. Lista odata definitivata poate fi folosita pentru procurarea rapida, tintita a ingredientelor pe care le contine la cel mai apropiat supermarket. Pe scurt, Dahna este o aplicatie foarte prietenoasa care poate contribui semnificativ la ameliorarea starii de sanatate a populatiei prin adoptarea unei diete sanatoase, puternic recomandata de profesionisti  ca fiind eficienta in prevenire a bolilor cardiovasculare. Toate informatiile din aceasta aplicatie au caracter de recomandare nu de obligativitate. Pentru situatii medicale speciale sfatuim utilizatorii sa consulte specialistul nutritionist.

Aplicatia in sine se doreste a fi si un instrument de educare a populatiei si constientizare a adoptarii unui mod de viata sanatos prin utilizarea dietei corespunzatoare pentru a realiza preventia bolilor cardiometabolice. Informatiile de dieta si nutritie incluse in aplicatia Dahna sunt documentate de Ghiduri de nutritie si articole de specialitate. In present aceste informatii prezentate intr-un limbaj accesibil oricarui utilizator au caracter de recomandare si nu de obligativitate. 

In vederea utilizarii aplicatiei, achizitia smartphone-ului cu sistem de operare functional care sa includa si un browser de internet, a licentelor ce se impugn cat si asigurarea conexiunii la INTERNET, cad in sarcina exclusiva a Clientului.

In prezent, aplicatia Dahna permite clientilor accesarea principalelor functionalitati precum:

Creare profil metabolic

Dupa ce este creat contul de utilizator, sunt introduse datele personale care creaza profilul actual metabolic, creaza IMC indice de masa corporala, in baza acestui profil metabolic sunt atribuite meniurile personalizate, cu retelele aferente

Stablirea nivelul optim de hidratare zilnica

Un algoritm din aplicatie calculeaza personalizat necesarul optim de hidratare zilnica, informatie afisata continuu in zona profilul meu.

Modificare greutate corporala

 Un algoritm din aplicatie calculeaza personalizat necesarul optim de calorii si macronutrienti zilnici si atribuie meniurile aferente functie de acest obiectiv in sensul reducerii controlate a indicelui de masa corporala, informatie afisata in zona de profil

Atribuire meniuri zilnice personalizate

Dupa profilul metabolic propriu, sunt atribuite meniuri zilnice personalizate, cu necesarul caloric si macronutrienti de care ai nevoie in fiecare zi

Generare lista de ingrediente

Dupa atribuirea meniurilor, functie de profilul metabolic, utilizatorul le selecteaza pe cele preferate, le adauga in lista si imediat este creata lista cu ingredientele de care are nevoie, exact in cantitatile necesare, pentru a prepara retetele care compun menuirile zilnice. Cu acesta lista merge la cumparaturi.

Accesare/Vizualizare videoclipuri cu activitate fizica 

In aplicatie pot fi accesate scurte fisiere media cu antrenoarea Diana Stejareanu care exemplifica/ executa activitati fizice de nivele diferite.

Utilizarea aplicatiei de persoane cu probleme de vedere – 

Functionalitatea Voice over pentru a utiliza aplicatia prin ascultarea informatiilor tip text de catre clientii cu dificultati de vedere

Trimitere notificari in-app

Utilizatorul este informat cu cele mai recente cercetari si recomandari ale cardiologilor si nutritionistilor cu ajutorul acestor notificari. Reaminteste meniul zilei urmatoare si care este statusul privind obiectivul 

Crearea contului in aplicatiei/parola si plati

Pentru a avea acces la functionalitatile si beneficiile oferite de aplicatia Dahna este necesara crearea unui cont. Pentru crearea contului este necesar sa fie acceptati Termenii si Conditiile, precum si Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal. Contul este creat pe baza unei adrese de email fiind necesara si setarea unei parole. 

Toate operatiunile financiare si platile efectuate pentru achizitionarea aplicatiei varianta fara reclame sunt procesate de Magazine Play apartinand Google prin Google Pay si prin platforma iOS. Taxele si comisioanele percepute pentru aceste operatiuni nu sunt suportate de utilizatori viitori clienti, ci de CARDIOSCIENCE.

Cardioscience si Partenerii nu au acces si nu colecteaza informatii legate de tranzactiile financiare ale Utilizatorului. Informatiile de plata ale Utilizatorului sunt stocate in sistemele Magazine Play apartinand Google si prin platforma iOS, care sunt si responsabili privind securitatea tranzactiilor efectuate cu cardul Utilizatorului.

NICIO PLATA NU VA PUTEA FI EFECTUATA IN NUMERAR, SINGURA MODALITATE DE PLATA ACCEPTATA FIIND CEA OPERATA PRIN INTERMEDIUL CARDULUI BANCAR. 

CARDIOSCIENCE isi rezerva dreptul de a intrerupe utilizarea oricarui cont de utilizator sau oricarei parole, fie aleasa de dvs. sau alocata de catre PROPRIETAR, in orice moment, in cazul incalcarii dispozitiilor acestor Termeni si Conditii de utilizare sau in cazul in care exista suspiciuni de frauda. 

Accesarea aplicatiei Dahna

Functionarea Aplicatiei este conditionata de o conexiune la internet (WIFI sau date mobile) a telefonului si de functionarea optima a dispozitivului pe care ruleaza Aplicatia. PROPRIETARUL nu va fi raspunzator pentru imposibilitatea Utilizatorilor de utilizarea a Aplicatiei ca urmare a faptului ca dispozitivul Utilizatorului nu are acces la Internet sau a ramas fara baterie. 

Accesul utilizatorului la aplicatie se realizeaza prin metoda de autentificare prevazuta in aplicatie, asa cum apare prevazut in magazinele dedicate Play store – pentru Android, respectiv Itunes – pentru iOS. Sunt oferite spre descarcare doua variante de utilizare a aplicatiei: varianta monetizata la pretul afisat in magazinul online si varianta gratuita cu ads uri atribuite de Google. Atribuirea reclamalor in aplicatia varianta gratuita nu este realizata de PROPRIETAR, ci de Google. 

Permisiunile adresate sunt cerinte obligatorii solicitate de catre sistemele de operare, iar PROPRIETARUL nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea nepermisa, incompatibila cu scopul mentionat mai sus, abuziva sau nelegala a datelor mentionate, utilizatorul declarand expres ca exonereaza PROPRIETARUL pentru orice astfel de raspundere prin descarcarea aplicatiei si exprimarii acordului de acces la datele mentionate mai sus.

Pentru a garanta securitatea datelor dvs., va recomandam sa nu dezvaluiti datele de inregistrare niciunei persoane. De asemenea, in masura in care aveti suspiciuni privind dezvaluirea datelor dvs. de inregistrare, va recomandam sa procedati la schimbarea parolei de cont. 

Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prevederilor Termenilor si Conditiilor si a Politicii de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal ale CARDIOSCIENCE. 

Ulterior crearii contului, pentru furnizarea serviciilor oferite prin intermediul aplicatiei, se vor colecta urmatoarele date cu caracter personal:, e-mail valabil, geo localizare (in cazul geo localizarii, puteti modifica setarile din dispozitivul dvs. dar exista riscul ca anumite optiuni ale Aplicatiei sa inceteze sau sa-si modifice functionalitatile de exemplu functionalitatea viitoare Home Delivery).

Pentru ca Aplicatia sa poata functiona optim, este necesar ca utilizatorul sa permita acesteia sa acceseze anumite functii ale telefonului, conform solicitarilor primite prin mesaje de sistem in cadrul Aplicatiei ex activare notificari, locatie (GPS), precum si alte functii ce se pot adauga pe parcursul dezvoltarii Aplicatiei, conform mesajului primit chiar prin aceasta. Aceste functii vor fi accesate doar ulterior acordarii accesului de catre utilizator in mod expres. 

In ceea ce priveste geo localizarea ca cerinta viitoare, va rugam sa aveti in vedere ca, in cazul in care nu alegeti ca geo localizarea sa functioneze doar in cazul in care este deschisa Aplicatia, sau nu o inchideti manual ulterior inchiderii Aplicatiei, ea va continua sa ruleze in fundalul telefonului dumneavoastra, furnizand in continuare date referitoare la geo localizare. Totodata, in cazul in care decideti sa nu permiteti accesul la geo localizare, anumite functionalitati (home delivery) vor fi accesibile limitat (de exemplu, Aplicatia nu va permite identificarea restaurantelor partenere care se afla in proximitatea dumneavoastra, ci veti putea doar accesa lista lor, in ordine alfabetica).

Informare privind accesarea, colectarea, folosirea, trimiterea de date ale Utilizatorului

Aplicatia Dahna colecteaza, foloseste si trimite date ale Utilizatorului dar intotdeauna in mod anonimizat fara a dezvalui identitatea Utilizatorului doar catre Partenerii aplicatiei in baza unor contracte de confidentialitate si protectia datelor.

 Tipurile de date sunt nume, prenume, email, numar telefon, greutate corporala actuala, greutate dorita. Aceste date sunt stocate pe serverul partenerului Rise App cu care a fost dezvoltata Aplicatia. Intre Dahna si compania Rise App este incheiat un contract de confidentialitate privind datele stocate, responsabilitatea pastrarii in siguranta revine acestuia, Rise App. 

Datele personale colectate si stocate vor fi utilizate doar prin decizia CARDIOSCIENCE si numai dupa ce prezentul document ce cuprinde Termeni si Conditii va fi fost acceptat de Utilizator.

Aplicatia Dahna colecteaza datele necesare configurarii contului Utilizatorului, mai exact nume prenume telefon, adresa de email. Aceste date nu vor fi utilizate decat pentru scopul pentru care au fost colectate si stocate si anume configurarea contului de conectare in Aplicatie, orice alta utilizare  a acestora va face obiectul unui consimtamant detaliat si expres specificat, agreat de Utilizator. 

Pentru configurarea functionalitatii in Aplicatie de obiectiv greutate Aplicatia foloseste de asemenea date ale Utilizatorului greutate corporala actuala, greutate dorita. Aceste date nu vor fi utilizate decat pentru scopul pentru care au fost colectate si stocate si anume configurarea contului de conectare in Aplicatie, orice alta utilizare  a acestora va face obiectul unui consimtamant detaliat si expres specificat, agreat de Utilizator.

Partenerii Dahna  au acces la datele Utilizatorului precum adresa email, telefon, localizare doar pentru realizarea functionalitatilor care implica necesitatea detinerii acestor date si fara de care functionalitatile din Aplicatie nu s-ar putea realiza.

Cu fiecare dintre Parteneri va fi incheiat un contract ce va cuprinde  Termeni si conditii care mentioneaza clar clauzele de confidentialitate si protectia datelor Utilizatorului.

CARDIOSCIENCE isi asuma asigurarea functionalitatii aplicatiei in conformitate cu Termenii si conditiile de utilizare, fara a afecta confidentialitatea datelor si identitatea persoanei.

Utilizatorul isi asuma responsabilitatea pentru divulgarea de catre el a datelor sale personale colectate si stocate de Aplicatie catre alte persoane/entitati cu care CARDIOSCIENCE nu are nicio legatura contractuala.

Prin descarcarea Aplicatiei si bifarea explicita a acceptarii acestor „Termeni si Conditii”, Utilizatorul isi da acordul de primire a comunicarilor de orice fel din partea Dahna. Comunicarile tip Notificari pot fi dezactivate din setatile telefonului. Comunicarile esentiale si necesare bunei deruaari a relatiei contractuale nu pot fi dezabonate si sunt sistate doar la terminarea relatiei contractuale. 

In momentul inregistrarii ca si Utilizator, Dahna colecteaza adresa de email care este necesara pentru logarea in Aplicatie. Sub nicio forma aceste date nu vor fi oferite tertilor, sub nici un motiv, fara acordul prealabil al Utilizatorului. Exceptie fac partenerii comerciali strict necesari bunei derulari a Aplicatiei: de ex. procesatorii de plati, livratorii viitori comerciali, parteneri care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si nedezaaluite tertilor. 

Periodic Dahna va putea trimite spre completare chestionare si formulare cu scopul de a imbunatati functionalitatile aplicatiei. Completarea acestora de catre Utilizator va fi voluntara si anonimizata iar datele completate se supun aceluiasi regim de confidentialitate: ele nu vor fi impartasite tertilor sub nici un motiv.

Pe parcursul dezvoltarii activitatii si a functionalitatilor Aplicatiei, CARDIOSCIENCE poate incheia parteneriate (permanente sau temporare) cu alti furnizori de servicii, neinclusi in Reteaua de Parteneri CARDIOSCIENCE iar dumneavoastra, in calitate de Utilizator, veti avea acces (gratuit sau contra cost) la serviciile acestora, prin intermediul Aplicatiei. 

Serviciile oferite de PARTENERI sunt individualizate distinct in Aplicatie, supuse termenilor si conditiilor respectivului partener si pot fi achizitionate de dvs. direct de la acesta, prin intermediul Aplicatiei. 

Achizitiile de servicii oferite in Aplicatie de alti Parteneri sunt intermediate de CARDIOSCIENCE. Orice relatie contractuala se va incheia direct intre dvs. si Partenerul respectiv, conform conditiilor comerciale si politicilor acestora. 

Selectam cu cea mai mare atentie si grija Partenerii ale caror servicii vi le oferim prin intermediul Aplicatiei si efectuam verificari calitative periodice, CARDIOSCIENCE nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita si nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere legala pentru acuratetea, exhaustivitatea, actualitatea sau calitatea serviciilor acestora. Orice solicitari, cerere de informatii sau reclamatii cu privire la serviciile prestate de PARTENERI vor fi adresate acestora sau, in cazul in care decideti sa le transmiteti catre CARDIOSCIENCE, vor fi redirectionate de noi catre persoana responsabila. Pentru mai multe informatii si detalii, va recomandam sa accesati Termenii si Conditiile fiecarui Partener, disponibile pe site-urile acestora. 

Link uri catre Aplicatia Dahna

Puteti face trimitere la Aplicatie printr-un link, atat timp cat faceti acest lucru intr-un mod echitabil, care nu aduce atingere reputatiei CARDIOSCIENCE si care nu profita de reputatia noastra in scopuri personale. 

Nu puteti crea un link in asa fel incat sa sugerati in vreun fel orice forma de asociere, aprobare sau sprijin din partea noastra atunci cand nu exista o astfel de situatie. Nu trebuie sa stabiliti un link catre Aplicatie in cadrul unui website ce nu va apartine. Ne rezervam dreptul de a retrage dreptul la creare link catre website-ul nostru fara notificare prealabila. 

Daca doriti sa utilizati continut din website-ul CARDIOSCIENCE in afara de situatiile de mai sus, va rugam sa ne contactati prin email la office@cardioscience.ro

Drepturi de proprietate intelectuala

Aplicatia, elementele sale componente, elementele grafice, precum si continutul acesteia sunt detinute de CARDIOSCIENCE, iar Utilizatorul intelege ca nu are niciun drept asupra acestora, cu exceptia dreptului limitat de instalare si folosire a Aplicatiei, conform prezentelor Termeni si conditii. 

Utilizatorul intelege ca informatiile care sunt puse la dispozitie de CARDIOSCIENCE prin intermediul Aplicatiei sunt proprietatea CARDIOSCIENCE si pot fi protejate, in conditiile legii, prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala. 

Toate numele de companii, marci inregistrate, marci de servicii, denumiri comerciale, logo-uri si sigle sunt protejate de normele aplicabile in materia drepturilor de proprietate intelectuala. Nimic din continutul acestei Aplicatii nu trebuie interpretat ca acordarea de licenta sau drept de utilizare a oricarei marci inregistrate prezentate pe acest site fara permisiunea scrisa din partea CARDIOSCIENCE sau a partilor terte ce pot detine respectivele marci. 

Utilizatorului ii este interzis sa foloseasca orice imagine, marca sau semn apartinand CARDIOSCIENCE, Partenerilor sai sau altor terte persoane, daca nu au obtinut in prealabil consimtamantul scris al titularilor. 

Puteti descarca si utiliza Aplicatia exclusiv in scop personal, non-comercial, pentru care CARDIOSCIENCE va acorda o licenta neexclusiva si limitata in acest sens. Astfel, sunt interzise:

folosirea Aplicatiei in scopuri ilegale;

vanzarea, exportul, licentierea, modificarea, copierea, aplicarea metodelor de inginerie inversa, distribuirea sau transmiterea Aplicatia fara acordul prealabil, scris al CARDIOSCIENCE;

realizarea de lucrari derivate, sub-licentierea, imprumutul ori utilizarea Aplicatiei, software-ului care sta la baza Aplicatiei sau oricaror altor componente ale acesteia in alte scopuri;

punerea la dispozitie in alt mod a Aplicatia pentru ca o terta parte sa o poata copia.

republicarea materialelor incarcate in Aplicatie (incluzand republicarea pe diverse site-uri sau platforme online si/sau offline);

prezentarea in mod public a oricaror materiale incarcate in Aplicatie; reproducerea, copierea sau exploatarea materialelor incarcate in Aplicatie in scopuri comerciale;

Raspunderea CARDIOSCIENCE in relatia cu Partenerii

CARDIOSCIENCE este o parte terta intre Utilizator si Partenerii CARDIOSCIENCE sau orice alti furnizori la care va faciliteaza accesul sau presteaza servicii catre Beneficiari. 

CARDIOSCIENCE nu raspunde si nu poate fi tinut raspunzator pentru calitatea serviciilor prestate de Partenerii sai. De asemenea, reducerile, ofertele si promotiile sunt oferite direct de catre Parteneri, care isi pastreaza in orice moment calitatea de furnizor si obligatiile aferente beneficiilor (de exemplu dar nelimitandu-se la: conformitate, garantie, respectarea drepturilor Utilizatorilor in calitatea de cumparator, acceptarea si conditiile prestarii). 

Tinand cont de legislatia in vigoare, CARDIOSCIENCE nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste: 

informatiile eronate furnizate de Utilizator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat sau prin contactarea directa a CARDIOSCIENCE, la datele de contact disponibile pe site-ul nostru sau in Aplicatie;

posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui website/ a Aplicatiei sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional;

neplacerile create de intreruperea accesului in Aplicatia din cauza prestatorului de servicii internet (ISP);

continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in Aplicatie.

CARDIOSCIENCE nu raspunde sub nicio forma pentru calitatea serviciilor furnizate de diversi Parteneri.

Limitarea raspunderii privind continutul aplicatiei

Continutul integral al Aplicatiei este livrat pe baza de recomandari “asa cum este” fara nicio garantie de niciun fel fie expresa, fie implicita, inclusiv, dar nelimitandu-se la, orice garantii de vandabilitate, asociere cu un scop particular, acuratete si non-incalcare. 

CARDIOSCIENCE nu garanteaza acuratetea, gradul de completitudine, actualitatea sau certitudinea niciunui continut pus la dispozitie prin intermediul Aplicatiei. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea oricarei informatii inainte de a se baza pe aceasta. Utilizarea Aplicatiei se face pe raspunderea unica a dvs. 

CARDIOSCIENCE depune toate eforturile pentru asigurarea accesului dvs. la informatii cat mai corecte dar nu putem garanta ca Aplicatia noastra nu are nicio eroare si nici ca nu vor exista erori sau omisiuni in continutul acesteia. De asemenea, nu putem garanta ca Aplicatia si continutul sau vor fi accesibile in permanenta, fara intreruperi. Nu vom raspunde in situatia in care Aplicatia nu poate fi accesata, indiferent de motivul imposibilitatii de accesare si indiferent de durata acestei imposibilitati. 

De asemenea, nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atac de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services, precum nici din cauza unui alt tip de material tehnologic ce ar infecta calculatorul dumneavoastra, sistemul dumneavoastra IT, datele dumneavoastra ca urmare a utilizarii website-ului nostru sau a altor website-uri catre care exista link-uri in website-ul nostru. 

CARDIOSCIENCE nu garanteaza ca Aplicatia va fi securizata sau fara niciun virus. Utilizatorul este responsabil pentru configurarea sistemelor IT pentru accesul la Aplicatie si pentru folosirea propriului software anti-virus. Nu trebuie sa utilizati in mod defectuos Aplicatia, introducand virusi, troiani, worms sau alte materiale ce pot crea probleme tehnologice. Nu trebuie sa incercati sa obtineti acces neautorizat la Aplicatie sau sa permiteti accesarea acesteia de catre o terta persoana.

Nu sunt permise atacuri de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services. Prin incalcarea acestei dispozitii, ati comite o infractiune conform legii romane si vom raporta orice astfel de incalcare catre autoritatile de investigare competente si vom coopera cu autoritati prin furnizarea identitatii dumneavoastra catre acestea. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dumneavoastra de a utiliza Aplicatia cat si website-ul cardioscience.ro inceteaza imediat. 

 Modificarea termenilor si conditiilor 

CARDIOSCIENCE poate revizui termenii si conditiile de utilizare, precum si orice alti termeni aplicabili in orice moment prin modificarea paginilor relevante. Termenii si conditiile pot suferi orice modificare, fara o notificare prealabila, fiind adusi la cunostinta prin afisare direct in Aplicatie. Va rugam sa verificati paginile relevante pentru a lua cunostinta de orice modificari aduse termenilor si conditiilor de utilizare, intrucat respectivele modificari vi se vor aplica de la momentul actualizarii. Daca folositi Aplicatia dupa o modificare, veti accepta Termenii si Conditiile modificate. 

CARDIOSCIENCE isi rezerva dreptul de a actualiza Aplicatia in orice moment si de a schimba continutul acesteia. Cu toate acestea, va rugam sa tineti cont de faptul ca Aplicatia poate fi neactualizata la momentul vizualizarii acestora si nu avem nicio obligatie de a o actualiza in timp real. 

CARDIOSCIENCE depune toate eforturile pentru a va pune la dispozitie toate versiunile Termenilor si Conditiilor aplicabile dvs. Cu toate acestea, in cazul in care nu identificati pe site-ul nostru sau in aplicatie versiunea care va este aplicabila sau care va intereseaza, va rugam sa ne contactati la oricare dintre datele de contact de pe site, iar un operator va va pune la dispozitie in cel mai scurt timp, pe e-mail, orice versiune a Termenilor si Conditiilor. 

Suport si asistenta

CARDIOSCIENCE pune la dispozitia Utilizatorilor pe perioada de utilizare a Aplicatiei o echipa de suport. Serviciul de suport poate fi accesat in zilele lucratoare (de luni pana vineri, cu exceptia Sarbatorilor legale) intre orele 9.00 si 18.00, la numarul de contact 0723189104. Echipa de suport raspunde intrebarilor legate de functionalitatea Aplicatiei si intrebarilor legate de beneficiile CARDIOSCIENCE sau asupra carora CARDIOSCIENCE are controlul. 

Echipa de suport nu poate raspunde intrebarilor/aspectelor legate de serviciile care nu sunt furnizate de CARDIOSCIENCE, mai mult decat informatiile deja existente pe Aplicatie, dar va poate redirectiona fie catre punctul de contact al Partenerilor care are informatiile necesare si va poate oferi aceste informatii.

Legea aplicabila

Pentru toti acesti termeni si conditii de utilizare, precum si orice aspecte referitoare la sau in legatura cu continutul lor, este aplicabila legea romana. Prin acceptarea dispozitiilor cuprinse in Termenii si Conditiile Aplicatiei, va exprimati acordul ca orice aspect sau disputa derivata din acesti termeni si conditii vor fi de competenta instantelor competente din Bucuresti, Romania. 

CONTACT

In cazul in care aveti orice nelamuriri cu privire la continutul acestor termeni si conditii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@cardioscience.ro

In cazul in care Dahna  considera ca, Utilizatorul/ PARTENERUL nu respecta acesti “Termeni si Conditii” va putea oricand, fara vreo informare prealabila sa intrerupa definitiv relatia commercial/juridica. Dahna nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si ofertele paginilor web care nu se afla in proprietatea sa, catre care duc eventuale link-uri de pe Site si nici pentru continuturile publicate pe Site de Clienti (de ex. Review-uri, diverse comentarii etc.). 

Link-uri utile:

www.anpc.gov.ro


REGULAMENTUL (UE) NR. 524/2013 AL PARLAMENTULUI SI CONSILULUI EUROPEAN :

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO