Comandă săptămânal, simplu și ușor, produsele de care ai nevoie, direct de la producător!

Majoritatea produselor consumate în orașe sunt cele din supermarketuri, venite de la mii de kilometri distanță și – așa cum spune o reclamă celebră – „proiectate să reziste”. Cam atât. Gustul este ceva ce majoritatea ne mai amintim doar vag din copilărie, iar proprietățile nutritive se pierd pentru că produsele sunt culese înainte de a se dezvolta complet.

În același timp, vedem știri despre producători locali care rămân cu produsele nevândute, iar majoritatea vânzărilor se fac prin intermediari după principiul „cumpără ieftin și vinde scump”. Aceste practici dezavantajează atât producătorul care primește un preț derizoriu pentru munca sa, cât și cumpărătorul, pentru care crește cheltuială.

AgriHub reunește producătorii locali care livrează la domiciliu, pentru a aduce în oraș cele mai proaspete și gustoase produse.

Soluția AgriHub

“Ne-am dorit să schimbăm lucrurile și să propunem un sistem corect și sustenabil. Cu cât drumul de la grădină către bucătărie este mai scurt, cu atât oamenii au mai mult de câștigat. Dacă ruralul și urbanul se aliază, pot crea o comunitate care să ofere orășeanului mâncare sănătoasă, fermierului siguranța și capacitatea de a crește producția și un mediu mai curat prin scurtarea lanțului de distribuție.  Așadar, am creat o soluție care să avantajeze micii producători și să aducă produsele lor proaspete direct către casele bucureștenilor. Noi i-am spus AgriHub” au declarat pentru Dahna co-fondatorii AgriHub.

AgriHub face legătura directă între cumpărător și producător. Deoarece mersul la piață nu mai este un obicei, toate comenzile se livrează direct acasă.

Acum pe site se pot găsi produse de la 5 producători din jurul Bucureștiului. Comenzile ajung direct la producători, iar ei sunt pregătiți să facă livrările.

Pe site vei găsi produsele organizate sub formă de cutii. Livrarea unor cantități mai mari este avantajoasă, permițând producătorilor să ofere costuri scăzute de transport sau chiar transport gratuit. Cutiile conțin produse de sezon variate, crescute natural, neforțat. Fructele și legumele de sezon, mai cu seamă cele produse local sunt cât se poate de proaspete, cele mai multe culese în ziua livrării, pline de nutrienți și gust.

Majoritatea cutiilor sunt gândite pentru a acoperi nevoile specifice unei familii: cutii pentru ciorbe, salate, smoothie-uri pentru micul dejun și miere, ca un excelent înlocuitor al zahărului.

Prin intermediul platformei se încurajează consumul de fructe și legume locale, care au o calitate și un gust extraordinar, autentic. Haideți să creștem o comunitate rural-urbană, din care ambele părți să aibă de câștigat!

Sursa aici și aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Conținut restricționat

Ne pare rău, dar accesul la acest conținut este limitat exclusiv abonaților CardioScience cu un abonament valid.

Dacă doriți să beneficiați de acces complet, vă invităm să achiziționați un abonament făcând click aici.

Conținut restricționat

Ne pare rău, dar accesul la acest conținut este limitat exclusiv abonaților CardioScience cu un abonament valid.

Dacă doriți să beneficiați de acces complet, vă invităm să achiziționați un abonament făcând click aici.

Conținut restricționat

Te invităm cu bucurie să te alături comunității noastre și să participi la sondajul nostru. Pentru a avea acces la conținutul special, te rugăm să te AUTENTIFICI MAI JOS, folosind adresa ta de email și parola.

Dacă nu ești înregistrat, nu-ți fă griji! Procesul de validare este simplu și rapid, necesitând doar o adresă de email și o parolă. Te invităm să-l completezi AICI.

Așteptăm cu nerăbdare să faci parte din experiența noastră!