
Sudden deaths in sports! What should be done?
Cu toţii alegem varianta de a lua masa la și de la un restaurant din ce în ce mai frecvent. Unii dintre noi alegem
Suplimentele de ulei de pește reprezintă o industrie de miliarde de dolari construită pe o bază a pretinselor, dar nedovedite, beneficii pentru sănătate. Acum, noile
Cercetătorii de la Universitatea din Gothenburg, Suedia, au prezentat recent rezultate care ar putea schimba viziunea noastră de bază asupra modului în care apare diabetul
Luarea mesei la restaurant este o activitate populară în întreaga lume, dar s-au efectuat puține cercetări privind asocierea sa cu rezultatele sănătății. Cercetătorii au analizat
Un studiu recent constată că cei mai mari predictori ai capacității oamenilor de a arde grăsimile sunt sexul și nivelul de fitness. Femeile care sunt
Un nou studiu a constatat faptul că nivelurile mai ridicate din hormonul numit grelină, care stimulează apetitul, prezic o preferință mai mare pentru recompense monetare
Utilizând instrumente de datare moleculară și simulări epidemiologice, cercetătorii de la Facultatea de Medicină din San Diego, Universitatea din California, împreună cu colegii de la
CardioScience © 2023
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acesta.
Ne pare rău, dar accesul la acest conținut este limitat exclusiv abonaților CardioScience cu un abonament valid.
Dacă doriți să beneficiați de acces complet, vă invităm să achiziționați un abonament făcând click aici.
Ne pare rău, dar accesul la acest conținut este limitat exclusiv abonaților CardioScience cu un abonament valid.
Dacă doriți să beneficiați de acces complet, vă invităm să achiziționați un abonament făcând click aici.
Ne pare rău, dar accesul la acest conținut este restricționat, vă rugăm să vă autentificați aici.
Dacă nu sunteți încă înregistrat ca specialist, vă invităm să completați procesul de validare.