ViVA OMRON

OMRON VIVA este un aparat medical validat clinic, care măsoară cu precizie sănătatea inimii dumneavoastră, cu ajutorul unor parametri cheie: nivelul de ţesut adipos general și visceral şi cel al musculaturii scheletice. De-a lungul timpului, acești indicatori s-au dovedit a fi predictivi pentru evenimentele cardiovasculare care pot apărea pe viitor.

Precizie pe care vă puteţi baza

VIVA utilizează tehnologia de analiză a impedanţei bioelectrice (BIA) pentru a evalua compoziţia corpului dumneavoastră și oferă rezultate precise, confirmate de metodele de analiză aprobate medical ca „standarde de aur”.

Importanţa analizei ţesutului adipos visceral

Ţesutul adipos visceral se acumulează în jurul organelor vitale. O cantitate prea mare de țesut adipos visceral este strâns legată de nivelul crescut de lipide din sânge, ceea ce poate duce la apariția unor boli curente, precum hiperlipidemia și diabetul. Pentru a preveni apariția bolilor curente și pentru îmbunătățirea stării de sănătate, este important să monitorizați constant următorii 6 parametri:

  • ţesutul adipos visceral;
  • ţesutul adipos general;
  • musculatura scheletică;
  • metabolismul bazal;
  • IMC;
  • greutatea.

OMRON VIVA este parte a ecosistemului inteligent al celor mai bune tensiometre din gamă. Monitorizarea compoziţiei corporale, a tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac cu ajutorul acestuia vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine starea dumneavoastră de sănătate cardiovasculară, aceste monitorizări devenind predictive pentru posibile evenimente și afecțiuni cardiovasculare care pot apărea pe viitor. Monitorizaţi-vă cu uşurinţă progresul utilizând aplicaţia „OMRON Connect”, disponibilă pentru iOS şi Android.

ViVA OMRON

✓ Validat clinic;

✓ Recomandat pacienților cu vârste cuprinse între 10 – 80 ani;

✓ Tehnologie BIA – măsoară cantitatea de țesut adipos din corp în doar câteva secunde;

✓ Destinat măsurării și afișării următorilor parametri: greutate corporală, țesut adipos visceral, metabolism bazal, țesut adipos general, mușchi scheletici și IMC;

✓ Memorie pentru 4 utilizatori și functia “guest” pentru o analiză rapidă;

✓ Funcții de măsurare rapidă (4 secunde), pornire/oprire automată;

✓ Aplicația mobilă OMRON Connect pentru iPhone/Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Conținut restricționat

Ne pare rău, dar accesul la acest conținut este limitat exclusiv abonaților CardioScience cu un abonament valid.

Dacă doriți să beneficiați de acces complet, vă invităm să achiziționați un abonament făcând click aici.

Conținut restricționat

Ne pare rău, dar accesul la acest conținut este limitat exclusiv abonaților CardioScience cu un abonament valid.

Dacă doriți să beneficiați de acces complet, vă invităm să achiziționați un abonament făcând click aici.

Conținut restricționat

Te invităm cu bucurie să te alături comunității noastre și să participi la sondajul nostru. Pentru a avea acces la conținutul special, te rugăm să te AUTENTIFICI MAI JOS, folosind adresa ta de email și parola.

Dacă nu ești înregistrat, nu-ți fă griji! Procesul de validare este simplu și rapid, necesitând doar o adresă de email și o parolă. Te invităm să-l completezi AICI.

Așteptăm cu nerăbdare să faci parte din experiența noastră!