“Migrena ce este? Cum este si cum o tratam? Ultimele Noutăți în tratamentul acestei afecțiuni!


Migrena este una dintre cele mai prevalente tulburări neurologice din lume, afectând aproximativ 1 miliard de oameni, în special femei.

Conform studiului Global Burden of Disease din 2016, migrena este a doua cauză principală de dizabilitate și generează mai multă dizabilitate decât toate celelalte tulburări neurologice combinate.

Obiectivul acestei sesiuni este de a oferi medicilor o înțelegere mai bună a migrenei și a modalităților de tratament disponibile acum în anul 2023. Participanții vor afla criteriile de diagnostic, caracteristicile clinice și patogeneza migrenei, precum și strategiile de tratament acute și preventive, inclusiv medicamentele recent aprobate.

Scopul acestui Grant Educational  este de a crește gradul de conștientizare și de înțelegere a migrenei, precum și de a ajuta medicii să ofere pacienților tratamente mai eficiente și personalizate . Agenda webinar-ului va include următoarele două conferințe:

  • Migrena Ce este? Cum este?, Lector dr. Vlad ȚIU
  • Cum tratăm migrena în 2023, Lector dr. Horia NICOLAE

Moderator: dr. Gabriel Tatu Chitoiu

Webinar-ul va avea loc în data de 27 aprilie, între orele 19:00-21:00, și va fi destinat exclusiv medicilor.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre noutățile în tratamentul migrenei, vă invităm să vă înscrieți prin formular la această sesiune specială dedicată, în cadrul căreia veți putea afla recomandări practice pentru tratamentul migrenei acute și preventive, cu accent pe medicamentele recent aprobate.

Pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre noile tratamente în migrenă, toți participanții la sesiune vor primi un mic ghid de buzunar cu informațiile relevante despre un medicament nou și inovator și despre beneficiile sale pentru pacienți.

Vă așteptăm!

Selected Value: 19
Dacă nu aveți cod de parafă probabil sunteți rezident/strudent așa încât vă rugăm să completați una din categoriile de mai sus
Ce informatii ati vrea sa aflati de la Lector sau Moderator legat de tematica sesiunii
Datele personale ale participantilor la eveniment vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, in mod particular in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

 

 

 

One thought on ““Migrena ce este? Cum este si cum o tratam? Ultimele Noutăți în tratamentul acestei afecțiuni!

  1. Alexandra Socaci spune:

    Sunt interesata atat din postura de medic cât și din cea de pacient

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *