Magneziul în Cardiologie


Magneziul și patologia cardiovasculară? Magneziu și diabetul: care este legătura dintre ele?

Care sunt tipurile de magneziu și pe care îl alegem la pacienții cu diabet? În ce doze îl administrăm și care sunt sursele alternative?

Ce facem atunci când hipomagnezemia a fost dovedită sau suspectată ca o cauză a aritmiilor cardiace? Cum poate fi prevenită hipomagnezemia?

Răspunsuri la aceste întrebări și la încă multe altele, le veți afla în cadrul webinarului MAGNEZIUL ÎN CARDIOLOGIE. Evenimentul organizat de Cardioscience SRL, cu sprijinul companiei WORWAG PHARMA – ROMÂNIA, îi are ca invitați speciali pe d-na Dr. Monica MĂGHERUȘAN si d-l Profesor Emerit Doctor Nicolae HÂNCU, moderator dr. Gabriel TATU-CHIȚOIU.

Lectorii invitați vă vor oferi cele mai noi informații despre magneziu care mai este numit și “mineralul care nu încetează să ne uimească”.

Vă invităm să vă înscrieți la eveniment prin accesarea link ului de mai jos.  Facem mențiunea că locurile sunt limitate.

Formular de înscriere la webinarul "Magneziul în Cardiologie"
Selected Value: 19
Dacă nu aveți cod de parafă probabil sunteți rezident/strudent așa încât vă rugăm să completați una din aceste categorii.
Ce informatii ati vrea sa aflati de la Lector sau Moderator legat de tematica sesiunii
Datele personale ale participantilor la eveniment vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, in mod particular in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.