Cum atingem nivelele de LDL colesterol la pacientii cu risc inalt?


 

Vă invităm să participați la sesiunea online cu tema „Cum atingem nivelele de LDL colesterol la pacientii cu risc inalt de boala cardiovasculara?”, care va avea loc pe 11 mai 2023 ora 19.15. Acest eveniment este organizat de CARDIOSCIENCE SRL, va avea lector invitat dr. Ana Maria Vintila iar moderator al sesiunii va fi dr. Gabriel Tatu Chitoiu.

Vom discuta despre riscul cardiovascular al pacienților, despre ținta de LDL colesterol la care trebuie să ajungă pacienții cu risc înalt și care sunt cele mai eficiente modalități de a atinge această țintă.

Sesiunea va fi interactivă și va include prezentări de caz, astfel încât medicii să poată aplica cunoștințele dobândite în practica lor de zi cu zi. Această sesiune educationala se adresează medicilor de familie, cardiologi, diabetologi, medici de medicină internă și medici de familie.

Materialele sesiunii vor fi înregistrate și postate ulterior pe platforma de educație Cardioscience.ro, astfel încât toți medicii să poată accesa informațiile și să-și îmbunătățească practica medicală în tratamentul pacienților cu risc cardiovascular înalt.

Înscrierea la acest eveniment este gratuită pentru comunitatea Cardioscience și poate fi realizată prin completarea formularului de mai jos.

Vă așteptăm cu drag la această sesiune importantă de informare medicală.

Selected Value: 19
Dacă nu aveți cod de parafă probabil sunteți rezident/strudent așa încât vă rugăm să completați una din categoriile de mai sus
Ce informatii ati vrea sa aflati de la Lector sau Moderator legat de tematica sesiunii
Datele personale ale participantilor la eveniment vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, in mod particular in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

3 thoughts on “Cum atingem nivelele de LDL colesterol la pacientii cu risc inalt?

  1. Dudu Erika spune:

    Multumesc

  2. Dudu Erika spune:

    Astept comunicarile

  3. RODICA COLUN spune:

    Mulțumim pentru informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *