Actualitati in Cardiologia Interventionala


Va invitam la una dintre cele mai interesante sesiuni organizata in colaborare cu Centrele de Excelenta Ares despre procedura MitraClip. Veti asculta experienta unei echipe colaborative de medici care gasesc impreuna cea mai buna solutie personalizata pentru pacientii la care procedura MitraClip este o optiune de tratament eficienta.

Procedura MitraClip este o procedura interventionala minim invaziva recomandata in tratamentul regurgitarii mitrale (RM). Acest tratament nechirurgical inovator a demonstrat ca imbunatateste semnificativ simptomele, incetineste progresia bolii si imbunatateste considerabil calitatea vietii persoanelor cu insuficienta mitrala.

Aceasta sesiune prezinta informatii detaliate despre procedura minim invaziva pentru tratamentul regurgitarii mitrale, astfel incat sa le oferiti pacientilor dvs  cele mai bune opțiuni de tratament.

Sesiunea interactiva va include discuții, întrebări și răspunsuri, lectorul invitat este dr. Calin Iulian, medic cardiolog primar, cardiolog interventionist, Director Medical  Centrele ARES-Bucuresti, iar moderator dr. Gabriel Tatu-Chițoiu.

Participantii la sesiune vor primi doua ghiduri in format PDF, extrem de utile pe tematica sesiunii pentru practica de fiecare zi.

Va invitam sa va inscrieti la aceasta sesiune in formularul de mai jos.

 

Dacă nu aveți cod de parafă probabil sunteți rezident/strudent așa încât vă rugăm să completați una din categoriile de mai sus.
Ce informații ați vrea să aflați de la Lector sau Moderator legat de tematica sesiunii?

 

2 thoughts on “Actualitati in Cardiologia Interventionala

  1. Anca Adamovici spune:

    Sunt intetesata

  2. Marian ALBU spune:

    Succes!
    Astept cu interes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *