Abordarea intervențională a pacienților cu fibrilația atrială


Vă propunem un subiect de actualitate în medicina cardiovasculară în cadrul unui grant educațional de tip webinar online în data de 23 martie ora 19.15. Vom aborda doua teme interesante

  1. Ablația precoce în fibrilația atrială

Conf. Dr. Radu Vătășescu

  1. Ocluzia auriculului stâng la pacienții cu fibrilație atrială

Dr. Dan Deleanu

Veți avea ocazia să învățați direct de la experți despre cele mai recente tehnologii și practici clinice în abordările interventionale pentru fibrilația atrială, tehnici intervenționale. Vom discuta, de asemenea, despre importanța cunoașterii acestor proceduri pentru a putea oferi cel mai bun tratament pacienților noștri.

Sesiunea noastră va include prezentări informative, discuții interactive și cazuri de studiu reale, care vor ajuta la îmbunătățirea abilităților și a cunoștințelor medicilor participanți.

Înscrierea este simplă completați formularul de înscriere de mai jos și cu 24 de ore înainte de webinar veți primi informații detaliate despre sesiunea noastră online.

Vă așteptăm cu nerăbdare să luați parte la această experiență educativă valoroasă! Si nu uitați să adresați și întrebări lectorilor prin formularul de înscriere.

Dacă nu aveți cod de parafă probabil sunteți rezident/strudent așa încât vă rugăm să completați una din categoriile de mai sus.
Ce informații ați vrea să aflați de la Lector sau Moderator legat de tematica sesiunii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *