„#3 Cardio de Joi – Surprize cardiologice”


Patologia cardiovasculară apare, frecvent, în contexte patologice non-cardiovasculare (boli endocrine, boli neurologice, psihiatrice, boli gastroenterologice, boli respiratorii și în patologia oncologică).

Drept urmare, buna cunoaștere a acestor interferențe este extrem de utilă în practica noastră de fiecare zi. În această sesiune Dr. Camelia Chioncel va sintetiza tulburările cardiovasculare potențial induse de patologia gastroenterologică.

Va invitam sa va inscrieti in formularul de mai jos. Cu 24 de ore inaintea evenimentului veti primi pe adresa de email completata in formular, link ul de conectare la sesiune.

Va multumim!

Formular de înscriere la webinarul "Magneziul în Cardiologie Partea a doua"
Selected Value: 19
Dacă nu aveți cod de parafă probabil sunteți rezident/strudent așa încât vă rugăm să completați una din aceste categorii.
Ce informatii ati vrea sa aflati de la Lector sau Moderator legat de tematica sesiunii
Datele personale ale participantilor la eveniment vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, in mod particular in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *