„Magneziul în Cardiologie și Neurologie – Partea a doua” webinar online


Dragi Colegi Medici,

Suntem încantați să vă invităm la evenimentul nostru online „Magneziul în Cardiologie și Neurologie – Partea a doua” cu sprijinul companiei Worwag Romania, webinar care se va concentra pe noi aspecte, ce nu au fost discutate anterior, privind modul în care magneziul poate fi utilizat pentru a reduce riscul de ateroscleroză, cum poate ajuta la prevenirea și tratarea hipertensiunii arteriale, controlul ritmului cardiac, rolul neuroprotector al Mg și potențialul de prevenire și tratare a tulburărilor neurologice.

Speakerii nostri, experți în domeniu, moderați de dr. Gabriel Tatu Chițoiu, vor împărtăși cele mai recente cercetări și studii, precum și experiența lor clinică pe temele

 • Rolul Magneziului în patologia cardiovasculară – Dr. Monica Măgherușan (Cluj-Napoca)
 • Magneziul în patologia sistemului nervos – Dr. Armand Frăsineanu (București)

La acest eveniment, participanții  vor avea oportunitatea de a pune întreăari și de a interacționa cu speakerii și colegii lor atât online cât și prin formularul de mai jos.

Vom organiza și o tombola cu 3 premii atractive oferite prin tragere la sorți pentru 3 dintre cei ce vor fi prezenți la evenimentul online.

 • premiul 1  Abonament Cardioscience 2023 detalii AICI
 • premiul 2 cartea  Probleme de electrocardiografie/ Electrocardiograma în reperfuzia miocardică, la alegere, detalii AICI
 • premiul 3 CardioQuiz by facebook vol I sau II la alegere detalii AICI

Înscrierile sunt deschise acum și sunt limitate, așa că vă invităm să vă înscrieți cât mai curând posibil pentru a vă asigura un loc la eveniment. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0723189104.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la acest eveniment educațional și informativ!

Selected Value: 19
Dacă nu aveți cod de parafă probabil sunteți rezident/strudent așa încât vă rugăm să completați una din aceste categorii.
Ce informatii ati vrea sa aflati de la Lector sau Moderator legat de tematica sesiunii
Datele personale ale participantilor la eveniment vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, in mod particular in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

4 thoughts on “„Magneziul în Cardiologie și Neurologie – Partea a doua” webinar online

 1. Emilia Maria Georgescu spune:

  Foarte util!

 2. Mihaela Mariut spune:

  Multumesc pentru invitatie.

 3. Petre Marius spune:

  Multumim pentru stradanie . Chiar folosesc cu succes! Cum vedeti suplimentele alimentare(care abunda), si care nu au studii clinice?

 4. Monica Radu spune:

  Multumesc pentru invitatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *